Galatasaray şampiyonluk kutlamaları için statta 'aslan' dolaştıracak

Ankaragücü'nü yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray kutlamaları ligde oynayacağı son maç olan Fenerbahçe derbisine saklarken, çok konuşulacak bir gösteri planlanıyor.

SPOR 29.05.2023, 20:00
15
Galatasaray şampiyonluk kutlamaları için statta 'aslan' dolaştıracak
Süper Lig'de şampiyon 1 hafta içersinde belli olacak. Ligin 36. haftasında oynanacak olan Ankaragücü- Galatasaray mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar rakibini mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilese de Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk kutlamalarını ligde son oynayacağı Fenerbahçe derbisine saklayacak.
4 Haziran'da oynanacak olan derbi mücadelesi için hazırlıklar sürerken, yönetim şampiyonluk kutlamalarına dair çok konuşulacak ve uzun yıllar unutulmayacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Arjantin'de 'Aslanlar' olarak bilinen Estudiantes de La Plata, stadyumun açılışında hologram gösterisine imza atmış ve tribünlerin üzerinde yürüyen dev aslan, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Sabah'ın haberine göre sarı-kırmızılı yetkililer de şampiyonluk kutlamasında aslanlı hologram fikri üzerinde yoğunlaştı.
52 BİN KİŞİYE DEV KOREOGRAFİ
Nef Stadyumu'nda oynanacak olan derbide Fenerbahçe taraftarı olmayacağından dolayı 52 bin taraftar, dev koreografiye de imza atacak. Başkent'te salı günü oynanacak Ankaragücü mücadelesinin 20.00'de başlayacak olması ve sonrasında Florya'ya dönüşün gece 03.00'ü bulacağı için bir kutlama planı yapılmadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı