Galatasaray'a çılgın takas teklifi! Ver Falcao'yu...

Galatasaray'a çılgın takas teklifi geldi. Falcao'nun menajeri Mendes, oyuncusunu Nashville'e götürme karşılığında Diego Costa'yı sarı-kırmızılılara önerdi.

SPOR 26.05.2021, 12:55
15
Galatasaray'a çılgın takas teklifi! Ver Falcao'yu...
Galatasaray, yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor. Başkan Mustafa Cengiz’in yetkilendirdiği isimler üzerinden devam eden çalışmalarda bazı isimlerle anlaşmak üzere olunduğu öğrenildi.
Teknik direktör Fatih Terim’in raporunu bir kenara atmayan Cimbom, listede bulunan isimlere yöneldiği de gelen haberler arasında. Öyle ki dün gece Spor Gecesi Digital yayınında ortaya atılan iddia Twitter’da TT oldu.
Spor Gecesi Digital’in haberine göre; Radamel Falcao’nun menajeri, Galatasaray’a ilginç bir teklifte bulundu. Jorge Mendes, Kolombiyalı yıldızı MLS ekibi Nashville’e götürmeyi teklif ederken; karşılığında makul bir rakama Diego Costa’yı önerdi.

Galatasaray tarafı bu teklife “Düşünelim” yanıtı verdiği ifade edildi. Ancak sarı-kırmızılılar, Diego Costa’ya kesinlikle sıcak bakmıyor. Fakat sadece Falcao’nun gönderildiği bir formülü düşünen Galatasaray Yönetimi, Kolombiyalı’nın yüksek maliyetinden kurtularak maaş bütçesinde 5 milyon Euro’luk rahatlama sağlamayı hedefliyor.

Öte yandan Spor Gecesi Digital’in bir diğer haberinde ise Cimbom’da Feghouli’nin maaşından da çıkılmak istendiği; Falcao’nun gidişiyle maaş bütçesinde toplamda 9 milyon Euro’luk rahatlama sağlanmak isteniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı