Galatasaray'a kötü haber! Gedson Şampiyonlar Ligi kadrosunda...

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

SPOR 01.08.2021, 05:50
13
Galatasaray'a kötü haber! Gedson Şampiyonlar Ligi kadrosunda...
Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Gedson Fernandes için kulübü Benfica'dan sürpriz bir hamle geldi. Portekiz ekibi, 22 yaşındaki futbolcuyu Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynanacak Spartak Moskova maçının kadrosuna dahil etti. Gedson transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Fatih Terim, "Bu sene Gedson'u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
Galatasaray transferde hareketli günlerden geçiyor. Sarı-kırmızılı kulüp peş peşe açıkladığı transferlerden sonra listesinde olan diğer futbolcularla da imza aşamasına gelmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Özellikle Gedson Fernandes'le transfer sezonunun başından beri ilgilenen sarı-kırmızılılara kötü bir haber geldi.

Benfica forması giyen Gedson Fernandes, takımının Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynayacağı Spartak Moskova maçının kadrosuna dahil edildi. Portekiz ekibinin bu hamlesi oyuncuyu takımda tutmaya yönelik bir mesaj olarak yorumlandı. Öte yandan Fatih Terim, Gedson transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Gedson Galatasaray'da çok mutlu oldu, biz de onu seviyoruz ancak bu sene Gedson'u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir ama son cümleleri buydu" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı