Galatasaray'a transferi olmamıştı! Trabzonspor, Grillitsch'i bekliyor

Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Florian Grillitsch için Trabzonspor görüşmelerini devam ettiriyor.

SPOR 03.08.2022, 14:35
4
Galatasaray'a transferi olmamıştı! Trabzonspor, Grillitsch'i bekliyor
Şampiyonlar Ligi play-off turunda kuranın en dişli takımı Kopenhag ile eşleşen Trabzonspor, 16 Ağustos'ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde kadrosunu güçlendirmek isityor. Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Florian Grillitsch için Trabzonspor görüşmelerini yeniden devam ettirmeye çalışıyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Florian Grillitsch için son bir hamle daha yapılmasını istedi. Kendilerini istediği şartlarda kabul ederse Avusturyalı oyuncuyla anlaşılmasını istedi. "İsviçre çakısı gibi oyuncu" dediği Grillitsch'i stoper oynatmak isteyen Avcı ayrıca orta saha, ön libero ve kanatlarda da oynatabileceği Grillitsch'in takıma büyük katkı vereceğini ifade etti.

Trabzonspor Grillitsch'in menajerliğini yapan Böhme'den randevu istedi. Ertuğrul Doğan Böhme'yi İstanbul'a davet ederken görüşmede başka bir menajer ya da aileden bir kişinin yer almamasını istedi. Hali hazırda Grillitsch ile beraber Londra'da olan Böhme, hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek ve Ertuğrul Doğan ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı