Galatasaray'da 11 yıllık Muslera dönemi sona eriyor

Galatasaray'ın 36 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, tecrübeli bir kaleci arayan Fransız ekibi Rennes'in transfer gündeminde.

SPOR 29.06.2022, 22:25
3
Galatasaray'da 11 yıllık Muslera dönemi sona eriyor
Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in, Fernando Muslera'ya talip olduğu ortaya çıktı.
Rennes'in sportif direktörü Florian Maurice, 28 yaşındaki Alfred Gomis'in yerine tecrübeli bir kaleci aradıklarını söyledi.
L'Equipe'e açıklamalarda bulunan Maurice, "Alfred Gomis, önümüzdeki sezon takımın birinci kalecisi olmayacak. Kötü bir sezon geçirmedi ancak bir kaleci aradığımızı ona da söyledik" ifadelerini kullandı.
"TECRÜBELİ KALECİ İSTİYORUZ"
Doğan Alemdar'a güvendiklerini söyleyen Maurice, "20 yaşında ve 1-2 yıl içinde sıçrama yapmasını beklediğimiz bir kalecimiz var. Doğan, belki de gelecekteki birinci kalecimiz olacak. Ancak bizim öncelikli hedefimiz tecrübeli bir kaleci alıp hem Doğan'ın gelişimine yardımcı olmak hem de takımdaki tecrübe eksikliğini gidermek" şeklinde konuştu.
Galatasaraylı Fernando Muslera'nın da listelerinde olduğunu söyleyen Maurice, "Fernando Muslera, Yann Sommer ve Steve Mandanda, bu 3 isim de tam olarak kafamdaki profile uygunlar. 3 oyuncu için de bazı girişimlerimiz oldu ve geleceğin neler getireceğini göreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı