Galatasaray'da 4 yabancı futbolcu takımdan gönderiliyor

Galatasaray'da 4 yabancı futbolcu takımdan gönderiliyor

SPOR 20.07.2021, 05:10
9
Galatasaray'da 4 yabancı futbolcu takımdan gönderiliyor
Galatasaray Başkanı Burak Elmas düzenlediği basın toplantısında takımdan ayrılmasını istediği futbolcularla bizzat görüşme yaptığını ve takımdan ayrılmalarını oyunculara tebliğ ettiğini söyledi. Elmas'ın görüşme gerçekleştirdiği bu futbolcuların Falcao, Diagne, Babel ve Sofiane Feghouli olduğu öğrenildi.Galatasaray'da yüksek maliyetli 4 futbolcuyla yollar ayrılıyor. Başkan Burak Elmas'ın basın toplantısında, "Takımdan ayrılması mecbur olan oyuncularımızın bazılarıyla bire bir ben görüştüm, başkan olarak bu tebligatları ben yaptım" dediği futbolcuların isimleri belli oldu.
Sporx'in haberine göre; Başkan Elmas'ın bire bir görüşme yaptığı 4 ismin Galatasaray'ın en yüksek maaş alan 5 futbolcusundan 4'ünün olduğu belirlendi. O isimler; Falcao, Diagne, Babel, Sofiane Feghouli,
4 futbolcunun maliyeti:
Falcao: 5 milyon euroFeghouli: 3.85 milyon euroBabel: 2.5 milyon euroDiagne: 2.4 milyon euroBURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?Burak Elmas ayrılacak futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, "Takımdan ayrılması mecbur olan oyuncularımızın bazılarıyla bire bir ben görüştüm, başkan olarak bu tebligatları ben yaptım. Sayısını söylemeyeyim, futbolcularımıza saygısızlık olmasın ama durum bu" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı