Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'dan şampiyonluk vurgusu

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SPOR 25.01.2023, 12:00
2
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'dan şampiyonluk vurgusu
Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, antrenman öncesi "Bu sene şampiyon olacağız; Ligde en iyi oynayan biziz. Milli Takımdan davet bekliyorum" dedi.
Galatasaray'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Abdülkerim Bardakcı, "Bunun zorlukları var. Yeni arkadaşlıklar ediniyorsunuz. Birkaç hata yaptım ama psikolojik olarak zorluk yaşadım ama genel olarak psikolojisi kuvvetli biriyim. Her hafta çalışarak bu durumu atlattım" diye konuştu.
Konuşmasında şampiyonluk vurgusu yapan başaralı oyuncu "İstatistikler yalan söylemez. Bu sene ligin en iyi takımıyız. Allah'ın izniyle bu sezon şampiyonluğu kazanacağız. Takım demeyelim de biz bir aileyiz.  Sonunda bu başarıyı getiriyor. Futbolcular olarak kulüplerin yaptığı açıklamalarla ilgilenmiyoruz. Bizim odaklandığımız tek şey sene sonundaki şampiyonluk" ifadelerini kullandı.
Eski Galatasaraylı Marcao'yu çok beğendiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Çok kaliteli stoper. Nelsson ile çok iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Muslera gibi bir faktör var. O da bizim için çok önemli" diye konuştu.

En önemli özelliklerinden birinin oyun kurabilmek olduğunu vurgulayan
Abdülkerim Bardakcı şöyle devam etti:
"Geçen sene çok gol atmıştım. Bu sene ise çok kaçırdım. Takımıma bu anlamda daha fazla katkı sağlamak istiyorum. İnşallah, gollerime de başlayacağım. Benim de en çok kızdığım konulardan biri bu. Zamanında alt lige çok kiralık gittim. Bu seviyeyi daha genç yakalayabilsem her şey farklı olabilirdi ancak nasibimizde bu varmış. Şu an için tek odaklandığım şey Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak. İnşallah Galatasaray efsanesi olurum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı