Galatasaray'da B planı hazır; Acun Ilıcalı'nın takımı...

Galatasaray'da transfer gündemin başında Marsilyalı Cengiz Ünder var. Ancak bu özel transferde bir aksama olması durumunda ise Acun Ilıcalı'nın takımında oynayan oyuncu alınacak.

SPOR 21.11.2022, 11:50
3
Galatasaray'da B planı hazır; Acun Ilıcalı'nın takımı...
Aldığı sonuçlarla Dünya Kupası'na iyi bir giriş yapan Galatasaray, ocak ayı için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılarda gündemin başında Marsilyalı Cengiz Ünder var. Ancak bu özel transferde bir aksama olması durumunda alternatif bir plan belirlendi.
Sezon başında Sergio Oliveira, Mauro Icardi, Dries Mertens ve Juan Mata gibi yıldızları bünyesine katarak ses getiren ve Dünya Kupası'na rekorla giren Galatasaray, devre arasında şimdiden transfer çalışmalarına ağırlık verdi. . Okan Buruk, Marsilya'da rekabeti zirveye taşımak ve güçlendirmek için mücadele eden Cengiz Uder'in ismini yönetime verdi.Sarı-kırmızılılar milli oyuncu için bastırıyor. Ancak Cengiz sonuç vermezse B planı hazırdır: Doğukan Sinik...

Sezon başında Cim Bom'un gündemine gelen ancak 4 milyon Euro'ya Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye giden 23 yaşındaki futbolcunun kalbi şimdiden atmaya başladı. Galatasaray yönetimi, İngiliz ekibinde çıktığı 10 maçta sadece 301 dakika şansı olan ve henüz kendini kanıtlayamayan gencin formülünü hazırladı.
Yaz transfer döneminde takıma katılan Doğukan, şu ana kadar 301 dakika sahada kaldı. 10 maçta forma giyen ve asist yapan genç kanat oyuncusu, oynayabileceği bir kulüpte fırsat kollamak istiyor. Doğukan, gelişimi için kiralama tekliflerini dört gözle bekliyor.

Cengiz Ünder'in transferi gerçekleşmezse Dursun Özbek ve Erden Timur, Doğukan Sinik için satın alma opsiyonlu kiralık teklif için Acun Ilıcalı ile görüşecek. Hatırlanacağı üzere Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda sadece Fenerbahçe ile değil, Türkiye'nin tüm takımlarıyla çalışabileceğini açıklamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı