Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'den dikkat çeken açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeniden aday olacağı yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 05.05.2021, 10:50
17
Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'den dikkat çeken açıklamalar
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sosyal medyada yer alan yeniden aday olacağı yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.
Sabah Gazetesi'ne konuşan Mustafa Cengiz'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"Daktilo ile yazılmış bir metin ile kendimi aday olarak mı önereceğim. Bu saçma bir şey. Kendimi mi önermişim? Asılsız bunlar. Galatasaray'da başkanlık çok değerlidir. Maalesef başkan adayları, söylemleri ile başkanlık koltuğunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Tam bilgiye sahip olmadan, akıllarına gelenleri söyleyip yıpratma politikası uyguluyorlar."
"BU İŞLERDEN O KADAR ÇOK SIKILDIM"
"Bugün ben, yarın başkası bu koltukta oturabilir. Ama değerli olan başkanlık koltuğudur. Kişilere karşı tepki olabilir ama koltuğa karşı herkes saygılı olmalıdır. O kadar çok bu işlerden sıkıldım ki aday olup olmamayı bile gözden geçiriyorum."
" BEŞİKTAŞ MAÇI FİNAL MAÇI"
"Beşiktaş maçı Galatasaraylı oyuncuların final maçıdır. Yüreklerini ortaya koyarak oynasınlar, derbiyi kazansınlar. Kazanmaları da gerekir. Nasıl biz yönetim olarak yerli-yabancı ayırmadan herkesin ödemelerini yapıyorsak, onların da görevi çıkıp sahada sonuna kadar mücadele etmek. Şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Beşiktaş'ı yenersek bu şansımızın olabileceğine inanıyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı