Galatasaray'da Domenec Torrent'in sözleşmesi can sıkıyor!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, İspanyol hocayı göndermek için tazminat pazarlığını sürdürürken, Başakşehir maçı sonrası soyunma odasında yaşanan şok olay da ortaya çıktı.

SPOR 10.05.2022, 09:55
3
Galatasaray'da Domenec Torrent'in sözleşmesi can sıkıyor!
11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'dan Domenec Torrent ve transfer konusunda son dakika haberleri geliyor. Başkan Burak Elmas, İspanyol hocayı göndermek için tazminat pazarlığını sürdürürken, Başakşehir maçı sonrası soyunma odasında yaşanan şok olay da ortaya çıktı.
Süper Lig'de 0-0 biten Başakşehir maçının ardından "Bir sene daha buradayım" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in açıklamaları şaşkınlık yarattı.
Başkan Burak Elmas'ın ise geçen hafta aldığı ayrılık kararında geri adım atmayacağı ifade edildi. Başkan Elmas, 11 Haziran'daki seçime kadar sözleşme feshini resmiyete dökecek.
Torrent ve 4 yardımcısının önümüzdeki sezon için geçerli garanti ücreti 2 milyon 160 bin Euro. Bu rakamın yarısı verilerek yollar ayrılmaya çalışılıyor.
İspanyol hoca da tazminatını aklına getirerek maç sonu açıklamalarını profesyonelce yapıyor ancak takım içindeki hakimiyetini tamamen kaybetti. (Sabah)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı