Galatasaray'da kriz! 'Ona verdiğiniz parayı verin'

Galatasaray'da bu sezonki performansıyla adeta göz dolduran Sacha Boey ile yapılan görüşmede ilginç bir gelişme yaşandı. Boey, "Ona verdiğiniz parayı verin" dedi.

SPOR 19.11.2022, 08:40
1
Galatasaray'da kriz! 'Ona verdiğiniz parayı verin'
Şampiyonluk hasretini bu sezon Okan Buruk ile dindirmek isteyen Sarı-Kırmızılılarda, sezon başında kadroya giren bazı isimler istenilen etkinliği yakalayamazken, bazı isimler ise performansları oldukça iddialı. Bu isimlerden biri de Fransa'nın Rennes takımından Kırmızılar'a 1.15 milyon Euro'ya imza atan ve bu sezon performansıyla göz dolduran Sacha Boy...
Süper Lig'de devre arası yaklaşırken Galatasaray'ın bundan sonraki hedefleri Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Victor Nelsson'ın ilk yerli transferini yapan Sacha Boey.
O isimlerden biri olan Boey ile görüşmenin perde arkasında çok ilginç bir detay ortaya çıktı. Sabah haberine göre. Nelson için 300 bin Euro toplayan sarı-kırmızılı yönetim, aynı tarifeyi Sasha Boy'a da uygulamak istedi ancak olumsuz yanıt aldı.
480 bin euro ile A Takımı'nın en az maaş alan yabancılarından biri olan 22 yaşındaki oyuncu, 800 bin euro'luk sözleşmesini yenilemeyi kabul etmedi.
Forma müsabakasında yedek olarak ayrıldığı vatandaşı Leo Dubois ile bağlantılı olan Fransız sağ bekin 1.8 milyon euro istediği ortaya çıktı.
Dubois, sezon başında Galatasaray ile 1.8 milyon Euro'ya 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sacha Boey'in istediği rakamı çok yüksek bulan sarı-kırmızılı kulüp, genç oyuncunun 1.1 milyon euro seviyesine düşmesini bekliyor. Taraflar arasındaki görüşmeler sürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı