Galatasaray'da Okan Buruk'tan Midstjö ve Evander açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer gündemlerinde yer alan Evander hakkında, "Görüştüğümüz oyunculardan biri" dedi.

SPOR 01.08.2022, 02:45
2
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Midstjö ve Evander açıklaması
Yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında  İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile karşılaşan Galatasaray'da Teknik Direktörü  Okan Buruk, mücadeleyi ve yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.
Mücadeleyi ve yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren ve Fiorentina'ya karşı iyi bir maç oynadıklarını belirten Buruk, "Oyunun genelinde iyi oynadık ve skor ürettik. İstediklerimiz ortaya çıktı. Bizim için çok önemli bir hazırlık maçıydı. Oyuncularımı hazır ve konsantre gördüm. Oyuncularımın hazırlık maçı olmasına rağmen yüzde 100 hazır olduğunu gördüm. Transferlerimiz gelecek. Önümüzdeki günlerde de Midstjö transferi bitecek. Yapmak istediğimiz transferler var. Doubois'in durumu salı günlü netleşecek. Elimizdeki oyuncuları hazırlayıp  Antalyaspor maçına en iyi kadromuzla çıkabilmek istiyoruz. Yönetimimizin çalışmaları devam ediyor. Taraftarlarımızın beklentisi var, bu beklentiyi karşılaşamaya çalışacağız" dedi.

Okan Buruk, maçı 2 asistle tamamlayan yeni transfer Haris Seferovic'le ilgili ise, "Seferovic kendini kanıtlamış bir oyuncu. Onunla ilgili çok olumlu düşünüyorduk. Gol ve asist dışında takıma çok yardım etti. Bir santrforun yapabileceği her şeyi yaptı. Erken de çıkardık bazı oyuncuları. Seferovic büyük bir katkı verdi. Diğer oyuncular da katkı verecek" diye konuştu.

Okan Buruk, Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Evander'le ilgili ise şunları söyledi:

Okan Buruk sözlerinin devamında ise şunları söyledi: 

Buruk, Fiorentina maçında sağ arka adalesinde ağrı hisseden ve oyundan çıkan Leo Dubois'nın durumuyla ilgili konuşarak, "Salı günü MR'ı çekilecek. Oyuncu bizimle çalışmadı. Bizimle hazırlanmadı. Hazır olduğunu düşünerek maçlara başlattık. Ancak eski takımında çalıştığı dönem çok iyi geçmemiş. Kendi bünyemizde hazırladığımız oyuncularda her şey çok iyi gidiyor. Böyle bir şanssızlık oldu. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Omar (Elabdellaoui) da çok güvendiğimiz, bildiğimiz, net bir oyuncu. O da Dubois'nın yerine girerek görevini yaptı" şeklinde konuştu
Nef Stadı'nda dolu tribünler önüne çıkacakları günü beklediğini aktaran Buruk, "İlk imza için İstanbul'a gelirken heyecanı ve pozitifliği yaşadım. Bu aynı şekilde devam ediyor. Ben de aynı mutluluk ve heyecanla taraftarımıza yaklaşmaya çalışıyorum. Bu takımlar taraftar için hayatta. Onlara yakın olmamız gerekiyor. İnşallah stadımızda dolu tribünler önünde en kısa zamanda taraftarımızla buluşacağız. O beni daha çok heyecanlandıracak" diye sözlerini tamamladı.
"Evander de görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istediğimiz bir oyuncu değil. Hoca değişikliği oldu orada. Avrupa maçı oynuyorlar. İnşallah en iyi şekilde kadromuzu güçlendireceğiz."
"Bu sene çok daha iyi bir takım ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Galatasaray'ın yeri hep şampiyonluktur. Bir kadro değişimi oluyor. Başarısızlık kadro değişimine yol açıyor. Hem hazır hem de takıma katkı sağlayacak oyuncular arıyoruz. Çok büyük bir değişim var. Yeni başkan, yeni teknik direktör ve yeni oyuncular... Bu değişimin etkilerini görüyoruz. Genel kurulun verdiği yetkiler, başkanımızın ve Erdem beyin verdiği emekler çok önemli. Bugün birlikteliği sahada göstereceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı