Galatasaray’da sakatlık şoku!

Galatasaray'da çıktığı maçlarda başarılı performansıyla dikkat çeken yeni transfer Boey, sol bacağından sakatlandı.

SPOR 09.09.2021, 21:40
1
Galatasaray’da sakatlık şoku!
Süper Lig ‘in 4. haftasında Trabzonspor ‘a konuk olacak olan Galatasaray’da Fransız sağ bek Sacha Boey’in sol üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edildiği açıklandı.
Boey’in ligdeki Trabzonspor, Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında forma giymesi bekleniyor. Ayrıca genç Fransız Lazio karşısında da takımını yalnız bırakacak.
Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Öte yandan takımdaki diğer futbolcular için şu bilgiler paylaşıldı;

”Dün akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Sacha Boey'in tedavisine başlandı.”
“Cezayir Milli Takımı ile oynadığı son maçta kasığında ağrı hisseden Sofiane Feghouli, günü kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde yaptığı çalışmayla tamamladı.
Barış Alper Yılmaz'ın planlanan ameliyatı bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce tarafından gerçekleştirildi. Başarılı bir operasyon geçiren oyuncumuz, istirahat süresinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde antrenmanlara başlayacak.
Sakatlığı süren Arda Turan'ın tedavisine devam edildi.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı