Galatasaray'da Seferovic gözden düştü: Yerine Premier Lig'den takviye

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan İsviçreli santrafor Haris Seferovic, teknik direktör Okan Buruk'un gözünden düştü.

SPOR 30.10.2022, 16:50
2
Galatasaray'da Seferovic gözden düştü: Yerine Premier Lig'den takviye
Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlayan  Galatasaray'da üstü çizilen yıldız ismin yerine gelecek oyuncu da belli oldu.
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim, sezon başında Benfica'dan büyük umutlarla kiralanan ancak şu ana kadar beklentileri karşılayamayan 30 yaşındaki golcü isim Haris Seferovic'le yollarını ayırmayı ciddi şekilde gündemine aldı.
Yine haberde yer alan bilgiye göre; İsviçreli yıldızın ayrılığı durumunda alınabilecek isimleri masaya yatıran teknik direktör Okan Buruk ve futbol komitesinin hazırladığı listenin ilk sırasında Deniz Undav yer alıyor.
Belçika'da gösterdiği müthiş performansın ardından 8 milyon Euro karşılığında Brighton'ın yolunu tutan Türk forvet şu ana kadar Premier Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Brighton formasıyla 7 resmi maçta sadece 122 dakika sahada kalabilen Deniz takımına 1 gollük katkı verdi.
Seferovic'in gidişiyle kontenjan açılacak
Galatasaray 26 yaşındaki forveti kadrosuna katarak hem kadrosunu önemli bir golcüyle takviye etmek hem de yerli rotasyonuna kalite katmak istiyor.
Deniz Undav kimdir?
Futbola Almanya'da TSV Achim takımında başlayan Deniz Undav ilk profesyonel deneyimini TSV Havelse'de yaşadı.
Ardından Braunschweig ve Meppen formalarını giyen genç forvet, 2020 yılında Belçika ekibi Union ile anlaştı.
26 maçta 17 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek takımının Belçika Jupiler Pro Lig'e çıkmasını sağlayan Deniz Undav geçtiğimiz sezon kariyerinin en önemli çıkışını gösterdi.
33 maçta 25 gol ve 10 asisle Belçika'da gol krallığına ulaşan Deniz Undav bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı