Galatasaray'da Taylan Antalyalı neden yedeklerde

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, son haftalarda forma şansı bulamıyor.

SPOR 05.03.2021, 13:25
51
Galatasaray'da Taylan Antalyalı neden yedeklerde
Galatasaray’da sezonun en önemli ismi olan Taylan Antalyalı'nın son haftalarda forma giymemesi dikkat çekiyor.
Taylan Antalyalı, Süper Lig’deki son 4 maçta sadece 28 dakika süre aldı. Taylan Antalyalı’nın son haftalarda neden yedek kaldığını ise Nevzat Dindar, Milliyet'teki haberinde detaylı şekilde yazdı.
Taylan Antalyalı, Süper Lig’deki son 4 maçta sadece 28 dakika süre aldı. Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında şans bulamayan Taylan, Alanya’da 11 dakika, Erzurum maçında 17 dakika sahada kaldı. Bu sezon sürekli ilk 11’de forma giyen ve buna bağlı olarak ligin ilk yarısında kasık ağrılarından şikayetçi olan Taylan’da ayrıca pubis başlangıcı tespit edildi.
Yoğun maç trafiğinin yol açtığı kasık ağrısı ve pubis başlangıcı şikayetleri oldu. Ancak Taylan’ın şikayetleri ligin ilk yarısındaki yoğunluğa bağlı yorgunluklardı.
Ligde Fenerbahçe derbisinde son kez ilk 11’de yer alan Taylan, kupada da elendikleri Alanya maçında 11’de forma giymişti. Taylan’ın kulübeye çekilmesinde pas hataları ve riskli oyununun da önemli bir etken olduğu belirtildi.
Gedson'un ara transferde kiralanması ve kadroya hızlı bir giriş yapması en fazla Belhanda’yı etkilemiş gibi görünsede Taylan da bu durumdan önemli ölçüde etkilendi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı