Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim 8 aydır işsiz: Teklif dahi yok

Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim, sekiz aydır işsiz

SPOR 19.08.2022, 07:35
2
Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim 8 aydır işsiz: Teklif dahi yok
Ocak ortasında Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim, sekiz aydır işsiz. Pek çok takım yeni sezon planlamasını tamamlamak üzere. Terim ile adı anılan bir kulüp bulunmuyor.
Galatasaray’da transfere 30 milyon Eurodan fazla para harcayan Fatih Terim, Morutan, Cicaldau gibi varlık gösteremeyen isimlerden kadro kurmuştu. Terim’in kurduğu takım, ligde küme düşme tehlikesi atlatmış ve tarihin en kötü sezonuna imza atmıştı.
Kötü sonuçlar alındığı dönemde taraftar Terim’in istifasını istemişti. Terim'in istifasının istendiği her dönem, büyük takımların Terim'e talip olduğu yönünde haberler çıkıyordu. Galatasaray ligde 13. sırada iken Terim'e yurt dışından talipler olduğu iddia ediliyordu.
Yabancı basında Terim ile adı anılan bir takım olmamasına rağmen haberin Terim’e yakın isimlerce yayılması ise dikkat çekiyordu. 
Terim’e yakın medyada yapılan haberler de kar etmemiş ve Ocak ortasında Burak Elmas tarafından Terim Galatasaray’dan gönderilmişti. Geride kalan sekiz ayın ardından Fatih Terim henüz bir takımla anlaşmadı.
Yeni sezona tüm takımlar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Terim’in yeni sezonda işsiz kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Kulislerde ise Fatih Terim’in gözünü devre arasına diktiği aktarılıyor. Galatasaray’ın yeni hocası Okan Buruk’un olası başarısız sonuçlar alması halinde takımdan gönderilmesini bekleyen Terim cephesi, devre arası için hazırlık yapıyor.
Galatasaray’ın geçen hafta Giresun’a yenilmesiyle medyada Terim’e yakın isimlerin doğrudan Okan Buruk’u hedef alması da dikkat çekmişti. Taraftarlar ise aynı isimlerin Fatih Terim’in başarısız olduğu dönemde Terim ile ilgili eleştiri yapmadığını ve ilk mağlubiyette Okan Buruk’u hedef aldıklarını ifadeler bu isimlere tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı