Galatasaray'dan TFF'ye hakem başvurusu

Galatasaray Kulübü, Süper Lig'de oynayacağı geri kalan maçlarda Hakan Ceylan'ın VAR hakemi olarak görevlendirilmemesini TFF'den talep etti.

SPOR 23.03.2023, 13:00
2
Galatasaray'dan TFF'ye hakem başvurusu
Galatasaray, Süper Lig'de 26 haftalık süreçte 9 kez maçlarına VAR ve AVAR olarak atanan Hakan Ceylan için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.
Sarı-kırmızılı kulüp cephesinden tarafından Süper Lig'de 2. hafta oynanan ve Giresun'a 1-0 kaybedilen mücadelede VAR olarak görevlendirilen Hakan Ceylan'ın 2 penaltı pozisyonunda hakemi uyarmadığını öne sürüldü.
Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, TFF'ye Hakan Ceylan'ın iyi niyetinden şüphe duyduklarını belirterek Süper Lig'de kalan karşılaşmalarında görevlendirilmemesini talep etti.
Kasımpaşa karşılaşmasında çok tartışılan  Donk'un, Zaniolo'ya müdahalesinde de VAR odasında hakem Hakan Ceylan'ın görev aldığı belirtildi.
Galatasaray yönetimi, rakip takım maçlarında benzer pozisyonlarda farklı bir performans ortaya koyduğunu ileri sürerek TFF'ye, "Adaletli bir yönetim adına Hakan Ceylan'ı istemiyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı