Galatasaray'ın eski futbolcusu Podolski’den depremzedeler için bağış

Galatasaray’ın başlattığı 500 konteyner projesine Galatasaray'da zamanında top koşturan Alman futbolcu Lukas Podolski, depremzedeler için 2 milyon TL bağış yapacağını açıkladı.

GÜNDEM 25.02.2023, 15:55
Galatasaray'ın eski futbolcusu Podolski’den depremzedeler için bağış
Kahramanmaraş merkezli ve birçok şehri de etkileyerek çok ağır yıkımlara neden olan depremlerde etkilenen depremzeler için yapılan yardım çalışmaları devam ediyor. Bir dönem  Galatasaray ve Antalyaspor’da oynayan ve önemli başarılara imza atan 37 yaşındaki deneyimli oyuncu Lukas Podolski, depremzedeler için Galatasaray’ın 500 Konteyner Projesine katılacağını açıklayarak 2 milyon TL bağış yağacağını açıkladı.
Alman futbolcu yardıma ilişkin sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı açıklamada, “Depremden etkilenen, orada evlerini ve sevdiklerini kaybeden insanlar için çok üzgünüm. Uzun bir süreç olacak biliyorum; ama şu an evi olmayan ve yeni bir hayat kurmaya çalışan insanlar için 2 milyon TL bağışlayarak ilk etapta hep birlikte konteyner evlerini hazır hale getirmeye yardım etmek istiyorum. Umarım ilk hedefimiz olan 500 konteyner eve en kısa sürede ulaşabiliriz. Türk insanı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazır olacağım. Yalnız olmadığınızı, kardeşiniz Poldi’nin sizin için burada olduğunu ve her zaman yanınızda bulunacağını bilmenizi istiyorum” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı