Galatasaray'ın istediği Stanciu, gollerine devam ediyor

Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Rumen orta saha Nicolae Stanciu, hazırlık maçında Piast Gliwice ağlarına bir gol attı.

SPOR 17.07.2021, 13:25
13
Galatasaray'ın istediği Stanciu, gollerine devam ediyor
Galatasaray transferde şu ana kadar suskun kalmasına rağmen görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Birçok oyuncuyu imza aşamasına getiren sarı-kırmızılılarda hedef Nicolae Stanciu…
Cimbom, Rumen oyuncunun kulübü Slavia Prag ile kıran kırana pazarlık yapıyor. En son kulüp başkanı Tvrdik, sosyal medya hesabından Galatasaray’ın teklifini yükseltmesi gerektiğini ima etmişti. Bunun üzerine Cimbom teklifini 4.8 milyon Euro’ya çekti. Artık Çekya ekibiyle aradaki fark epey azalmış durumda!
Öte yandan Stanciu, Slavia Prag’ın hazırlık maçında da gol atarak dikkatleri yine üzerine çekti. Prag ekibi, Polonya’nın Piast Gliwice takımıyla karşı karşıya geldiği müsabaka 1-1 sonuçlanırken; Slavia Prag’ın golünü Stanciu kaydetti.
Sosyal medyada Galatasaray’ın ilgilendiği oyuncular taraftarlar tarafından mercek altına alınıyor. Gedson Fernandes ve Stanciu da bu isimlerin başında geliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı