Galatasaray'ın tepkileri sonuç verdi: VAR'da bu kez farklı isimler

Galatasaray'da Erden Timur, geçtiğimiz gün TFF tarafından hep aynı hakemlerin atandığını vurgulayarak tepki göstermişti. Galatasaray-Alanyaspor maçına farklı hakemler verildi.

SPOR 23.10.2022, 16:35
3
Galatasaray'ın tepkileri sonuç verdi: VAR'da bu kez farklı isimler
Süper Lig'de yeni sezona dünya yıldızlarını kadrosuna katarak başlayan Galatasaray, yaşadığı gol sorunu ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde hakem atamaları ve verilen hatalı kararlarla ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Sarı-Kırmızılılar'ın birçok istatistikte lider olmasına rağmen hiç penaltı kazanamadığına vurgu yaparak, karşılaşmalarda hiç VAR'a gidilmediğini ayrıca hep aynı hakemlerin görev yaptığını dile getirdi.
"Bizim maçlarımızda 2 hakem üzerinden gidilmiş"
Erden Timur, "Bizim maçlarımızda Kayserispor maçı öncesinde 2 hakem üzerinden gidilmiş. Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan. Alper Ulusoy'u 6 saniye kararıyla tanıyoruz. Rakiplerimize baktığımızda böyle bir şey söz konusu değil. Demek ki bu iki hakem verilen talimatları istenen şekilde doğru yerine getirmişler ki bu başarılarından dolayı tekrar tekrar görevi teslim almışlar. AVAR atamalarında 9 maçın 5'ine aynı hakem atanıyor. Burada da demek ki bu hakem VAR'a atanan 2 hakemden daha da iyi direktiflere uymuş ki onu daha çok bizim maça vermişler." demişti.
Galatasaray maçına farklı hakemler
Sarı-Kırmızılılar'ın bu akşam oynayacağı Alanyaspor maçının VAR ve AVAR hakemleri belli oldu. Video Yardımcı Hakemi (VAR) Koray Gençerler oldu. AVAR’da ise Bülent Birincioğlu'nun olacağı açıklandı.
Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki Süper Lig maçı 23 Ekim Pazar günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma NEF Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı