Galatasaray'ın yeni transferinden ilk açıklama: 'Kebap istiyorum'

Süper Lig ekibi Galatasaray, Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yı kadrosuna kattı. Transfer sonrası açıklama yapan Torreira, "Gerçekten çok mutluyum. Kariyerim için çok önemli bir an" dedi.

SPOR 08.08.2022, 22:15
12
Galatasaray'ın yeni transferinden ilk açıklama: 'Kebap istiyorum'
Uruguaylı futbolcu  Lucas Torreira, Galatasaray'a resmen transfer oldu.
Sarı-kırmızılı kulüp, 26 yaşındaki Uruguaylı'nın transferini Twitter'daki Galatasaray Space odasından duyurdu.

Canlı yayına katılan Lucas Torreira ilk olarak Türkçe "Merhaba Galatasaray taraftarları" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili konuşan Torreira "Gerçekten çok mutluyum. Kariyerim için çok önemli bir an. Çok keyifli, hislerim inanılmaz. Çok büyük bir kulübün parçasıyım. Bu kulübün kariyerimde çok büyük bir yer etmesini bekliyorum" şeklinde konuştu.

Lucas Torreira ayrıca "Taraftarlara çok teşekkür ederim. Kararımda büyük rol oynadılar. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Büyük hedefleri kabul edip, mücadele vermek demek bu imza. Şampiyonluk için gerekeni yapacağız" açıklamasını yaptı.

Dries Mertens konuştuğu sırada yayına tekrar katılan Lucas Torreira, "Kebap istiyorum kebap" şeklinde konuştu. Mertens ise "Üç gündür buradayız, bizi her akşam kebap yemeye götürmek istiyor. Bu akşam da döner istiyor" şeklinde konuştu.

Yayın katılan Fernado Muslera "Herkese merhaba ben Muslera kaptan. Mertens ve Torreira buraya geldiği için çok mutluyum. Onlara buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve Erden Bey'e teşkkürler. Büyük işler yaptılar. Galatasaray için büyük bir yıl. Galatasaray her sene şampiyonluklar kazanması gereken büyük bir kulüp. Yönetimin gözü büyük oyuncularda. Bu kulüpte büyük oyuncularla oynadım. Havada bunun kokusunu alıyorum, büyük şampiyonluklar, büyük unvanlar.. Bu yolda olmamız gurur veriyor" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı