Galatasaraylı Juan Mata: Süper Lig'de şu an dikkat çeken iki takım var

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, ''Türkiye'nin en büyük kulübü olarak Galatasaray'ın amacı bulunduğu her kupayı kazanmaktır.'' dedi.

SPOR 01.11.2022, 12:10
3
Galatasaraylı Juan Mata: Süper Lig'de şu an dikkat çeken iki takım var
Galatasaray'ın sezon başında transfer edilen Juan Mata, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. ''Hem İstanbul'u hem de kulübü tanımaya başladım. Beni çok sıcak karşıladılar ve şehre bayıldım. Çok sıcak bir ortam. İlk golümü attığım için de çok mutluyum." diyen Mata, "Bir sonraki maça hazırlanıyoruz. Gelirken amacım kazanmaktı. Lig maçında kazanma şansı yakaladık. Stadımızdaki atmosferi gördükten sonra şampiyonluğun ne kadar güzel kutlanacağını hayal ettim. Çok iyi golcülerimiz var ve bizim fırsat yaratmaya devam etmemiz gerekiyor. Pozisyonları gole çevirme konusunda daha çok gelişmeli ve çalışmalıyız. Özellikle Beşiktaş maçında dikkat etmeliyiz. Süper Lig'de şu an dikkat çeken iki takım olduğunu düşünüyorum. Şu anda liderlikte olan takımlar, şampiyonluk yarışında olacak takımlar. Bizim hedefimiz araya kadar kalan maçlarımızı kazanmak. Hem biz hem de rakipler ligin seviyesini yükseltecek oyuncular getirdiler." dedi.
Tecrübeli futbolcu, ''Türkiye'nin en büyük kulübü olarak Galatasaray'ın amacı bulunduğu her kupayı kazanmaktır. Benim de buraya gelirken ki amacım Galatasaray gibi büyük bir kulüpte kupalar için mücadele etmekti. Şampiyonluk kutlamalarını düşünmek bile beni heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı