Gazete Duvar'da GYY krizi: Topuz ayrıldı, Çamlıbel ben de yokum dedi

Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Duran Topuz, Gazete Duvar'dan 'bir kişiye hakkım helal değil' diyerek ayrıldığını duyurdu. Topuz sonrası Çamlıbel'de ben de yokum dedi.

GÜNDEM 13.10.2021, 23:15
18
Gazete Duvar'da GYY krizi: Topuz ayrıldı, Çamlıbel ben de yokum dedi
Türkiye’de ilk vicdani retçilerden olan Vedat Zencir’in sahibi olduğu Gazete Duvar’da kriz çıktı. 2016 yılında yayın hayatına başlayan Gazete Duvar’ın kuruluşundan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Ali Duran Topuz, Gazete Duvar ile bağlarını kopardığını duyurdu.

Ali Duran Topuz, sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştığı ayrılık mesajında, “Hakkınızı helal edin. Bir kişiye hakkım helal değil. O kendisini gösterecek zaten.” dedi.

Topuz’un mesajı şöyle:

Topuz’un ayrılığını takipçileri ise şaşkınlıkla karşılayarak paylaşımının altına destek mesajları attı.

Ali Duran Topuz’un ayrılık mesajına destek veren Duvar English Genel Yayın Yönetmeni Cansu Çamlıbel de ayrılık kararı aldı. Çamlıbel, Twiter hesabından, “Ali'nin davetiyle katıldığım GazeteDuvar ailesinde o olmadığı takdirde benim de olmam söz konusu olamaz. İyi gazeteciliğe inanan ve destek veren herkesle nasılsa yine yeniden buluşuruz. Bu kadar kıymetli bir çabaya bu şekilde veda ediyor olmak kalbimizi kırdı elbet.” ifadelerini paylaştı.
“Her şeyin bir başı vardır bir de sonu. GazeteDuvar ile bir bağım kalmamıştır. Mesai arkadaşlarıma, yazarlara, okurlara binlerce teşekkürler. Eleştiren, kızan, öven herkese de şükran. Hakkınızı helal edin. Bir kişiye hakkım helal değil. O kendisini gösterecek zaten.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı