Gazeteci Uğuroğlu’nun bilişim ihalesi iddiasına yalanlama

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu’nun dün köşesine taşıdığı “Asiltürk’ün yeğenine ihale” içerikli bilişim ihalesi iddiasına yalanlama geldi.

GÜNDEM 18.06.2021, 04:35
15
Gazeteci Uğuroğlu’nun bilişim ihalesi iddiasına yalanlama
 Forte Bilişim Teknoloji Şirketi’nden yapılan yazılan açıklamada, söz konusu iddiaların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu’nun, “Ahlaki, manevi, siyasi ve ticari” başlıklı bugünkü yazısında öne sürdüğü “Asiltürk’ün yeğenine ihale” iddiasına, Forte Bilişim Teknoloji yetkilileri tarafından yalanlama geldi. Şirket tarafından gazeteye gönderilmek üzere hazırlanan tekzip metninde söz konusu iddialarla ilgili şu açıklama yapıldı: “Söz konusu ihaleye firmamız dahil 7 firma katılım sağlamıştır. Mesleki ve teknik yeterliliklerin istendiği ön değerlendirme aşamasını geçtikten sonra sözlü fiyat eksiltme yöntemi ile kurum pazarlık yapmış, firmamız ihalede ikinci olmuş ve ihaleyi kaybetmiştir. İhale MRD Bilişim firmasında kalmış ve bildiğimiz kadarı ile kurum adı geçen firma ile sözleşme imzalamıştır. 13 Kasım 2020 tarihinde kurumda yapılan tüm ön değerlendirme ve fiyat görüşmeleri ihale salonuna girişten itibaren kurum tarafından kamera kaydı ile kayıt altına alınmıştır. Firmamızın adı geçen kurum ile eski veya yeni herhangi bir aktif sözleşmesi veya aldığı ihale yoktur. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı