Gaziantep'te yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Yaralılar var

Gaziantep'te yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazada yolcu otobüsü bariyerlere çarparak devrilirken 14 kişi yaralandı.

ÇEVRE 05.05.2022, 07:55
3
Gaziantep'te yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Yaralılar var
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Gaziantep-Nurdağı istikameti Çakmak mevkiinde yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan yolcu otobüsü savrularak bariyerlere çarparak yan yattı.
Meydana gelen feci trafik kazasını gören çevredeki vatandaşlar, durumu, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan 14 yolcuya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Nurdağı, İslahiye ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otobüs içerisindeki yolcuların büyük korku ve panik yaşadığı olay sonrası açıklamalarda bulunan yolculardan biri, "Biz normal yolumuzda ilerliyorduk. Bir anda tır önümüze kırdı. Sonrasında bizim şoför sola kırmak zorunda kaldı. Bu arada biz tıra çarptıktan sonra bariyerlere de çarparak yan yattık. Büyük korku ve panik yaşadık. Sağdaki yolcular soldakilerin üzerine yuvarlandı. Allah'tan bariyerler otobüsün içerisine saplanmadı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı