Gazze'den Siyonist katil sürüsüne misilleme! Korkudan siren çalıyorlar

Filistinli direnişçiler, Siyonist İsrail’in saldırılarına karşı, Gazze Şeridi çevresindeki birçok noktaya roket atmaya başladı. Atılan roketler sonrasında Siyonist rejim siren çalmaya başladı.

DÜNYA 06.08.2022, 01:25
4
Gazze'den Siyonist katil sürüsüne misilleme! Korkudan siren çalıyorlar
Siyonist İsrail rejimi, Gazze Şeridi'ndeki bazı bölgelere bombalı saldırı yaptı.
Siyonsit saldırı sonrasında 8 kişi şehit olurken Siyonist İsrail güçleri El Halil, Beytullahim, Tulkerem ve Cenin vilayetlerinde baskınlar düzenledi. 23 Filistinli Siyonist İsrail güçlerince gözaltına alınması sonrasında saat:21.00'da Siyonist İsrail'e kapsamlı roket, füze saldırısı başlandı.
Filistinli direnişçiler, Siyonist İsrail’in saldırılarına karşı, Gazze Şeridi çevresindeki birçok noktaya roket atmaya başladı. Aşkelon, Aşdod ve Gazze Şeridi yakınlarındaki yerleşim yerlerinde sirenler çalıyor.

Filistin İslami Cihat Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, Siyonist İsrail'e yarım saat içerisinde 100'den fazla roket atıldığı belirtildi.

Hamas ise yaptığı açıklamada “Filistin direniş grupları bu savaşta birleşti ve sessiz kalmayacak. Filistin direnişinin, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlileri mümkün olan her şekilde savunacağını teyit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı