Gebze'de feci olay! İki TIR arasında sıkışan adam hayatını kaybetti

Gebze'de bulunan bir TIR parkı içerisinde freni boşalan TIR'ın çarptığı kişi, iki TIR arasında kalarak hayatını kaybetti.

ÇEVRE 21.10.2022, 07:15
6
Gebze'de feci olay! İki TIR arasında sıkışan adam hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir TIR parkı içerisinde freni boşalan TIR'ın çarptığı kişi, iki TIR arasında kalarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, Gebze ilçesi, Kirazpınar Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir TIR parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park içerisinde freni boşalan bir TIR, o sırada yaya olarak alanda bulunan Ersan Karabıyık'a çarptı. İHA'nın haberine göre; çarpışmanın şiddetiyle Karabıyık, iki TIR arasında sıkışarak ağır yaralandı.

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptıkları tetkiklerin ardından Ersan Karabıyık'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Jandarma ekiplerinin çalışmalarının ardından Karabıyık'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı