“Geçim İttifakı”na yoğun ilgi

Abdulkadir Karaduman, Trabzon’da esnafın derdini dinledi...

GÜNDEM 03.06.2021, 04:35
21
“Geçim İttifakı”na yoğun ilgi
Saadet Partisi tarafından başlatılan ‘Geçim İttifakı’ kampanyası, Trabzon’da Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımıyla düzenlenen bir dizi etkinlikle başlatıldı. Saadet Partisi Trabzon il Başkanlığı binasında ‘Geçim İttifakı’ hakkında basın mensuplarına bilgi veren Karaduman, daha sonra Ortahisar ilçesinde esnafla bir araya geldi.
Saadet Partisi’nin ‘Geçim İttifakı’ kampanyası tüm Türkiye’de ses getirmeye devam ediyor. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nın uzun süredir üzerinden çalıştığı ‘Geçim İttifakı’ kampanyası Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın katılımıyla düzenlenen bir dizi etkinlikle başlatıldı. Kampanya ile ilgili olarak basın mensuplarıyla Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nda bir araya gelen Abdulkadir Karaduman,  önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret eden Abdulkadir Karaduman beraberindeki heyetle Ortahisar ilçesinde esnafla buluştu.

Ziyaretleri değerlendiren Karaduman, “Esnafımız her şeyin farkında. Ülkenin kötü yönetildiğini, bu nedenle ekonominin bozulduğunu, pandemiyle birlikte sıkıntıların katlanarak arttığını herkes görüyor, biliyor. Hem bilim insanlarının hem muhalefetin yaptığı onca uyarıya kulak asmayan iktidar, süreci yönetememiş ve bu ağır tablo ortaya çıkmıştır. Dünyanın en zengin ülkelerinden biri olan Türkiye, bu ülkenin güzel insanları bunları hak etmiyor. Vatandaşa ‘açım’ dedikçe hamaset üretenlerin, ‘işsizim’ dedikçe popülizm yapanların bu sorunları çözmeye ne mecali ne de takatinin kalmadığı açıktır. Saadet Partisi olarak halkımızın sesi olmaya, taleplerini en yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan ve parti yöneticileriyle birlikte Kunduracılar Caddesinde esnafları ziyaret eden Karaduman, “Trabzon’a sizleri dinlemeye, yaşadığınız sorunlar hakkında bilgi almaya geldik. Görüyoruz ki Trabzon’daki esnafımızın ülkemizin herhangi bir şehrindeki esnaftan farkı yok, hepsinin derdi, sıkıntısı ortak. İktidar sahipleri gerçeklerin üzerini örtmek için ülkenin gündemini suni konularla meşgul etse de, görüyoruz ki, esnafımızın gündemi de derdi de geçim. Bu durum, Saadet Partimizin başlattığı Geçim İttifakı kampanyasının ne kadar da doğru ve yerinde bir çalışma olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Abdülkadir Karaduman, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve TESOB Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek şehrin ekonomik durumu hakkında bilgi aldı, iş dünyası ve esnafların sorunlarını dinledi ve Geçim İttikakı Kampanyası hakkında bilgi verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı