Geldikleri nokta çürümüşlük!

Türkiye her gün yeni iddialarla çalkanırken, iktidarın özellikle ortadan kaldıracağını söylediği 3 Y ile gündeme gelmesi ise “nereden nereye” yorumlarına neden oldu.

GÜNDEM 30.08.2022, 07:20
2
Geldikleri nokta çürümüşlük!
İktidarın 20 yıl aradan sonra geldiği nokta çürümüşlük! 3 Y ile mücadele edecekleri sözüyle işbaşına gelen iktidarın 20 yılın sonunda 3 Y (yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar) hiçbir dönemde olmadığı kadar arttı. Özellikle son dönemlerde yolsuzluk ve ahlaki çöküntü ile ilgili iktidarın çevresinden haberlerin çıkması “geldikleri nokta çürümüşlük” yorumlarına neden oldu.
Türkiye, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ortaya attığı iddialarla ilgili çalkanırken, iddiaların hedefindeki AKP iktidarının sessizliğe gömülmesi kara kara düşündürüyor. 2002 yılında işbaşına geldiklerinde yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla sonuna kadar mücadele edileceğinin sözünü veren AKP iktidarının, bugün gelinen noktada 3 Y ile anılması dikkat çekiyor.
İktidarın bugün 3 Y başta olmak üzere birçok konuyla gündeme gelmesi “nereden nereye” yorumlarına neden olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın neden müdahale etmediği ise merak ediliyor. Geçmişte teşkilatlarının bu tarz iddialarla anılmasından büyük rahatsızlık duyan Erdoğan’ın şu anda sadece yaşananları uzaktan seyretmesi ise dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı