Gelecek Partisi'nden imza kampanyası: Hemen seçim, erken seçim

Gelecek Partisi, erken seçim talebiyle imza kampanyası başlattı. Kadıköy'deki törende kampanyaya ilk imzayı ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu attı.

GÜNDEM 02.07.2022, 22:45
2
Gelecek Partisi'nden imza kampanyası: Hemen seçim, erken seçim
Gelecek Partisi, erken seçim talebiyle İstanbul Kadıköy'de 'Geçim için Seçim' imza kampanyası başlattı. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın Kadıköy'de düzenlediği törene Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da katılarak konuşma yaptı, kampanyanın ilk imzacısı oldu.
ANKA'nın haberine göre Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu törende yaptığı konuşmada ülkede yaşanan sıkıntılara değindi şunları söyledi:

Ülkemizin her yerinden, İstanbul’umuzun her köşesinden feryatlar yükseliyor. Son bir buçuk ay içerisinde adım adım ülkemizin farklı köşelerindeydik. Antalya, Mersin, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şırnak, Kars'ı gezdik. Her yerde feryat var. İstanbul’umuzun her ilçesine gidiyoruz aynı feryatları burada da duyuyoruz. Gençlerimiz feryat ediyor 'geleceğimizi bu aziz ülkede göremiyoruz' diyerek. Telaş içinde yurt dışına gitme çabasındalar. Kadınlarımız telaş ediyor akşam yavrularının önüne bir kap yemek koyamama telaşı içerisindeler.
Millet feryat ederken onlar lüks konaklarında, saraylarında ahkam kesiyor. ‘Porsiyonlarınızı küçültün, eti azaltın' diye ahkam kesiyorlar.  Ankara’da  dört maaş, beş maaş alanlar saltanat sürüyor. Bir ülkede o ülkeyi yönetenler halkın vicdanından kopmuşsa, bir ülkede o ülkeyi yönetenler eğer o halkın dertlerini anlamaktan uzak kalmışlarsa, tek yol vardır, hemen seçim, erken seçim, bir an önce seçim. 
Çiftçilerimiz sıkıntı içerisinde, çiftçilerimiz traktörüne mazot koyamazken, toprağına gübreyi eliyle atarken üç, beş rantiyeciye 170 milyarı, bütün faiz sektörüne de 500 milyarı aktaranlara buradan sesleniyorum siz kur korumalı mevduat (KKM) dediniz biz kur korumalı mazot, kur korumalı gübre kur korumalı elektrik, kur korumalı doğalgaz diyoruz. Siz milletin kaynakları üç, beş rantiyeciye, üç, beş müteahhitte aktarırken biz bu kaynakları öğrencilere KHK'larda kalan yurtlarda kalan öğrencilere aktarın diyoruz.   
Bu sadece bir başlangıç. Bu imza kampanyasını sürdürecek ve yüz binlerce, milyonlarca imzayla Türkiye'de erken seçimin, hemen seçimin fitilini ateşleyeceğiz. Milletin olduğu yere sandık gelecek inşallah. Sandıktan kaçış yok. Sandık bugün Türkiye'nin en kritik seçimi için milletin huzuruna gelecek. Bu beş kol için seçim meydanlarını inşallah doldurmak üzere imza kampanyasını başlatacağız. Bir adalet, iki demokrasi, üç refah, dört eşitlik, beş siyasi ahlak. Adaleti, demokrasiyi, özgürlükleri, eşitliği, refahı, siyasi ahlakı getirmek üzere ilk imzamızı atacağız. Türkiye'nin her yerinde, İstanbul'un her köşesinde bu imza kampanyasını halkımızın huzuruna getireceğiz ve 'geçim için seçim' demeye geliyoruz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı