Son Dakika

Gelecek Partisi'nden Peker'in sözleri sonrası Süleyman Soylu'ya çağrı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları sonrası açıklamada bulundu. Özcan, Soylu'ya iddialara cevap ver çağrısında bulundu.

SİYASET 13.05.2021, 19:25
57
Gelecek Partisi'nden Peker'in sözleri sonrası Süleyman Soylu'ya çağrı
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları hakkında sosyal medya hesabından Soylu'ya çağrıda bulundu. Serkan Özcan, "Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin" ifadelerini kullandı. 
Youtube kanalından dördüncü videosunu paylaşan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları gündeme düştü.
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Peker'in Soylu açıklamaları sonrasında istifa çağrısında bulunarak, "Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin." dedi.
Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşım yapan Özcan, şunları yazdı:
"Bayram sabahında ülkeyi, siyaset-devlet-mafya ilişkilerine dair çirkin polemiklerle uyandıranlar, Başbakanlığı’nı yapmış bir insana dahi hakaret edenler utansın. Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin. 
Eğer zerre hukuk devleti kaldıysa söz konusu iddialar için derhal soruşturma açılmalı, Sayın Soylu bir an bile beklemeden istifa etmelidir. Temizlemeye ve temizlenmeye cesaretiniz yoksa yapmanız gereken şey istifa etmektir, iftira atmak değil. Kamuoyuna saygılarımızla."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı