Genç hoca açıkladı! Okan Buruk'tan Galatasaray kararı

Buruk, "Galatasaray'da kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray'a hizmet etmek isterim" dedi.

SPOR 11.05.2022, 21:55
4
Genç hoca açıkladı! Okan Buruk'tan Galatasaray kararı
Seçim süreci içinde bulunan Galatasaray'da yeni teknik direktör olarak adı geçen en önemli isimlerden birinin de Okan Buruk olduğu ileri sürüldü.
Sarı-kırmızılı formayla futbolculuk kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan Buruk, sonrasında teknik direktör olarak da önemli takımlarda görev yaptı. Genç hoca, Başakşehir ile 2019/2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayıp kariyerine ara vermişti.
Ailevi sebeplerden dolayı bir süre futboldan uzak kalan Buruk'un, teknik direktörlüğe geri dönmek için geri sayım yaptığı ifade edildi. 48 yaşındaki teknik direktör, konuyla ilgili olarak Fanatik'e açıklamada bulundu. Başarılı hoca, "Galatasaray'da kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray'a hizmet etmek isterim" dedi.
Galatasaray Kulübü'nün 30 Mart tarihinde yapmayı planladığı başkanlık seçimleri İstinaf Mahkemesi tarafından iptal edilmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, mahkemenin koyduğu tedbirin ardından yeni bir tarih belirleyerek 4-11 Haziran'da seçim kararı almıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı