Gençler için bir Türkiye inşa edeceğiz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 13.04.2021, 04:35
10
Gençler için bir Türkiye inşa edeceğiz
Karaduman, iktidar sahipleriyle fotoğraf çekenlerin iş sahibi olduğu bir ülke haline gelindiğini ifade ederek, “Gençlerin iş bulmak için fotoğraf çekme çabasına girmediği bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.
Genç işsizlik oranlarının yükseldiğine dikkat çeken Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Ülkemizde özellikle gençlerin istihdamı ciddi bir problem olarak karşımızdadır. Genç İşsizlik neredeyse yüzde 30 oranındadır, yoksulluk derinleşiyor, geçim derdi diğer bütün gündemleri bastırıyor” eleştirisinde bulundu. Suni gündemler ile geçim derdinin unutturulmaya çalışıldığını ifade eden Karaduman, “Bu ağır vahim tablonun sorumlusu, ‘ülkenin geleceği’ diye yaldızlı cümlelerle anılan ama hakkı bir türlü teslim edilmeyen, emeğinin karşılığını alamayan gençler mi? Gençler ‘açım’, ‘işsizim’ dedikçe gündem değişiyor fakat yoksulluk ve sefalet gerçeği değişmiyor. Biz Saadet Partisi olarak; suni gündemler arasında kaybolmayacak, vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme getirmeye ve bunlara çözüm aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Karaduman, “Gençlerin başka ülke vatandaşı olma hayali kurmadıkları bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin iş bulmak için sizlerle fotoğraf çekme çabasına girmedikleri bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin atanabilmesi için hiçbir partiye üye olma zorunluluğuna tabi tutulmadığı bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençler iş beğenmiyor denilerek hayallerinin satın alınmadığı, her gencin hayalini gerçekleştirebileceği bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin, Silivri’de havanın sıcağına ya da soğuğuna aldırış etmeden özgürce tweet atabilecekleri bir Türkiye inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bütün vatandaşların asıl derdinin seçim değil geçim olduğunu vurgulayan Karaduman, “İnsanlarımızın ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kaldığı bir ortamda, her gün bir yenisinin üretildiği suni gündemleri değil, vatandaşımızın geçim derdini konuşmak için Saadet Partisi olarak kurduğumuz Geçim İttifakı’na bütün vatandaşlarımızı buradan davet ediyorum. Ülkenin sorunlarına derman olmayacak suni gündemlere inat Saadet Partimiz; ‘Adil ve Yaşanabilir bir Türkiye’ için var gücüyle çalışmaya devam edecektir” diye belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı