“Gençlerimize sahip çıkmalıyız”

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Ağrı’da bir dizi programa iştirak etti…

GÜNDEM 24.12.2022, 09:20
11
“Gençlerimize sahip çıkmalıyız”

Haber: Ali Ekber
Birtakım ziyaretler ve programlar için Ağrı’da bulunan AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, tertip ettikleri STK Temsilcileri Buluşması’na katılarak, “Türkiye’de Gençlere Ulaşma Stratejileri İle Ailede Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları” başlıklı konuşma gerçekleştirdi.

Basına kapalı şekilde düzenlenen program öncesinde konuşan Turhan, “Ağrı ile birlikte 21 ilde çeşitli STK temsilcileriyle bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşlarımızla, Ağrı’da yaşayan gençlerimizin hem kendi iklimleri içerisinde yetişecekleri hususları değerlendiriyoruz hem de öbür taraftan akademik başarılarını, milli ve manevi değerler noktasındaki irtibatlarını konuşacağımız önemli bir çalışma ortaya koymuş olacağız. Günümüzde yaşananlar ortada. Biz ise her daim gençlerimizi korumalıyız, onlara sahip çıkmalıyız” dedi.

AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Genel Başkan Yardımcıları ve Ağrı AGD Şube Yönetimi ile birlikte Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette AGD’nin çalışmaları, üniversitelerdeki eğitim, STK’ların önemi gibi konularda istişarelerde bulunuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı