Gençlik, Yaz Etkinliklerinde buluşmaya devam ediyor

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) düzenlemiş olduğu ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Yaz Etkinlikleri’ devam ediyor.

GÜNDEM 28.07.2021, 04:35
16
Gençlik, Yaz Etkinliklerinde buluşmaya devam ediyor
Tüm Türkiye’de olduğu gibi AGD Sakarya Şubesi’nde de 5 Temmuz’dan beri devam eden yaz etkinliklerinde öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor. AGD Sakarya Şube Başkanı Ali Ahmet Çelik, “Yıl içerisinde olduğu gibi yaz etkinliklerimizle de gençlerle bir arada birçok etkinlikte buluşmaya devam ediyoruz” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ile özdeşleşen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Yaz Etkinlikleri’ devam ediyor. Yaklaşık 2 yıldır evden online şekilde eğitim gören öğrenciler ‘Yaz Etkinlikleri’ kapsamında hijyen kurallarına uyarak yüz yüze olarak eğitim görüyorlar. Koronavirüs tedbirleri kapsamında devam eden etkinliklerde öğrenciler, bir yandan eğlenceli zamanlar geçirirken bir yandan da öğrenmeye devam ediyor. 5 Temmuz’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da başlayan ‘Yaz Etkinliklerle’ ilgili açıklamalarda bulunan AGD Sakarya Şube Başkanı Ali Ahmet Çelik, etkinliklerin 20 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

2021 ‘Yaz Etkinlikleri’ kapsamında açıklamalarda bulunan AGD Sakarya Şube Başkanı Ali Ahmet Çelik, “Yıl içerisinde olduğu gibi yaz etkinliklerimizle de gençlerle bir arada birçok etkinlikte buluşmaya devam ediyoruz. Bu etkinliklerde öğrencilerimiz dost ve anı biriktirmiş, bireysel gelişimlerini ilerletmiş, toplumsal alanda insanlığa nasıl faydalı olabileceklerini öğrenmişlerdir. Bu doğrultuda tüm hijyen tedbirlerini alarak kaşif öğrencilerimizle bu yılda verimli bir yaz geçiriyoruz. AGD’nin ‘Yaz Etkinlikleri’, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zekâ oyunları, robotik kodlama, sosyal medya kullanımı gibi dersler veriyoruz. Bunların yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli bir şekilde devam ediyor” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı