"Geriye bir adım dahi atmadı"

Saadet lideri Karamollaoğlu, Şevket Kazan’ın vefat yıldönümünde bir mesaj yayınladı…

GÜNDEM 10.03.2021, 05:00
9
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş çınarlarından Şevket Kazan’ın vefatının yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Karamollaoğlu, mesajında Kazan’ın hem bir yol arkadaşı hem de müstesna bir ağabey olduğunun altını çizerek, “Şevket Kazan asla baskılar karşısında yılmadı, inandığı yolda geriye bir adım dahi atmadı. Böyle kıymetli bir ismi tanımış ve yol yürümüş olmak, bu dünyada elde edilecek büyük nimetlerden birisidir” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş çınarlarından Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Şevket Kazan’ın vefatının yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Mesajında, Şevket Kazan’ın hem bir yol arkadaşı hem de müstesna bir ağabey olduğunu belirten Karamollaoğlu, Kazan’ın ahlakı, duruşu ve mücadele azmi ile örnek bir hayat bıraktığının altını çizdi.

Kazan’ın örnek mücadele hayatında çok badireli dönemler yaşandığını kaydeden Karamollaoğlu, mesajında şunları ifade etti: “Erbakan Hocamızla beraber çıktığı yolda, inandığı değerler uğruna partileri kapatıldı. Darbeler gördü, hatta hep birlikte cezaevinde kaldık. 28 Şubat’ı yaşadı, o süreci de beraber geçirdik.  Fakat onun şahsında bizzat şahit oldum ki; Şevket Kazan, asla baskılar karşısında yılmadı, inandığı yolda geriye bir adım dahi atmadı. Böyle kıymetli bir ismi tanımış ve yol yürümüş olmak, bu dünyada elde edilecek büyük nimetlerden birisidir. Bu sebeple Şevket Kazan’ın geride bırakmış olduğu hayatın hem bizlere hem de genç nesillere kıymetli bir örnek teşkil ettiğine inanıyorum. Kendisini bu duygu ve düşüncelerle bir kere daha rahmet ve minnetle anıyorum. Makamı âli, mekânı cennet olsun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı