Getafe'de patlama yapan Enes Ünal'a, dünya devi Liverpool talip oldu

Getafe'de sezona damga vuran Enes Ünal, dünya çapında ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Milli futbolcumuzla Premier Lig devi Liverpool'un ilgilendiği iddia edildi.

SPOR 11.05.2022, 15:50
7
Getafe'de patlama yapan Enes Ünal'a, dünya devi Liverpool talip oldu
Bu sezon sergilediği performansla adından sıkça söz ettiren Enes Ünal için Premier Lig devi Liverpool harekete geçti. İngiliz temsilcisinin Getafe'de başarılı bir sezon geçiren Enes Ünal ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig'in en güçlü ekiplerinden Liverpool, Takumi Minamino ve Divock Origi'nin olası sezon sonu ayrılığı sebebiyle yeni golcü arayışına başladı. İngiliz ekibinin transfer listesinin başında ise Getafe'de forma giyen milli yıldız Enes Ünal bulunuyor.

Haberin detaylarında, Jürgen Klopp'un şu an uyguladığı taktik dizilişine en uygun ismin La Liga ekiplerinden Getafe'de iyi bir sezon geçiren Enes Ünal olduğu bilgisi yer aldı.

Enes Ünal, bu sezon Getafe formasıyla 34 resmî maçın 30'unda ilk 11'de yer buldu. 25 yaşındaki milli golcü bu müsabakalarda 15 gol ve 1 asistle takımına katkıda sundu. Genç forvet, gol sayısıyla La Liga'da Karim Benzema ve Iago Aspas'ın ardından 3. sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı