Gönülden desteklerle yolumuza devam ediyoruz

12 Ocak 1973 tarihinde “Hak geldi, batıl zail oldu” ayetini şiar edinerek yayın hayatına başlayan Millî Gazete’nin 51. kuruluş yıl dönümünü tebrik etmek için gazetemize çok sayıda ziyaretçi geldi.

GÜNDEM 13.01.2023, 04:35
2
Gönülden desteklerle yolumuza devam ediyoruz
52. yılına büyük bir heyecanla giren Millî Gazete’mize çok sayıda tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği başta olmak üzere, çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve okuyucularımız Millî Gazete’ye ziyarette bulunarak, gönülden desteklerini ilettiler. Ziyaretler esnasında anlamlı görüntüler de oluştu. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, çok uzun yıllardır gazetemizin abonesi ve destekçisi olan emektar okurlarımıza plaket takdiminde bulundu.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Başkanlığı, 51’inci kuruluş yıl dönümünde Millî Gazete’yi ziyaret etti. Millî Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek ile Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’la görüşen AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, gazetemizin tüm çalışanlarını tebrik etti. Ziyarette, Türkiye basınının geldiği duruma dikkat çeken Mehmet Yaroğlu, Millî Gazete’nin önemine vurgu yaptı.
Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şule Rıdvanoğlu ve beraberindeki Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları üyeleri, Millî Gazete’yi ziyaret etti. 51’inci kuruluş yılı münasebetiyle Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı ziyaret eden Saadet Partili kadınlar, gazetemizin tüm çalışanlarını tebrik etti. Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın medyaya büyük değer verildiği belirtilen ziyarette, Millî Gazete’nin ne kadar değerli olduğu hatırlatıldı.
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve Ankara İl Başkanı Canan Acun ve beraberindeki heyet, tebrik ziyaretinde bulundu. Ekinci, Mustafa Yılmaz’a günün anısına fidan hediye etti. 
Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yılı vesilesiyle MİRASIMIZ Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci ve dernek yönetimi, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı makamında ziyaret etti. Millî Gazete’nin ve MİRASIMIZ Derneği’nin çalışmaları hakkında fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Millî Gazete’nin haberleri, manşetleri ve köşe yazılarıyla Kudüs ve Mescid-i Aksa özelinde İslam coğrafyasının sorunlarını dile getirdiğine dikkat çekildi.
Millî Gazete ziyaretinden sonra gazetemize özel açıklamalarda bulunan MİRASIMIZ Kudüs Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci, “MİRASIMIZ Kudüs Derneği olarak yıllardır Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistinliler için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Millî Gazete’miz de bu noktada haberleri ve diğer yayın unsurlarıyla bizim çalışmalarımıza özen ve özel bir destek veriyor. Mescid-i Aksa davasını gerçek anlamda dert edinmiş iki kardeş kurumun samimi çabaları inşallah bizleri özgür Filistin, özgür Mescid-i Aksa’ya giden yolda birer vesile kılacak. Bu duygu ve düşüncelerle Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yılını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, vefakâr okuyucularımızla bir araya geldi. Millî Gazete’yi çok uzun yıllardır abone olarak okuyup destekleyen Halil Çalış, Hasan Kaymak ve Feyzullah Gümüştekin amcalarımıza birer teşekkür plaketi takdim edildi. Mustafa Kurdaş, gazetemize verdikleri önem hasebiyle Millî Gazete’nin sadık okuyucularına teşekkür etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı