Görenler kaçtı! Kahvaltı yapmak hayal oluyor! Yağ ve peynir fiyatı...

Ekonomik kriz, alım gücü her geçen gün Türkiye'de derinleşirken markete, pazara zamların ardın arkası kesilmiyor. Kahvaltılık ürünlerin bazılarına yeniden zam geldi. Fiyat etiketleri görenler tepkili.

EKONOMİ 07.12.2021, 16:20
9
Görenler kaçtı! Kahvaltı yapmak hayal oluyor! Yağ ve peynir fiyatı...
Dolar kuru yükselişine bir yenisi daha eklerken beraberindeki enflasyon artışı ise marketlere, çarşıya, pazara zam fırtınası olarak yansıyor. Başta ayçiçek yağı, kahvaltılık ürünlere gün aşırı gelen zamlara tüketiciler yetişemez oldu. Türk Lirası'ndaki değer kaybı hızla düşerken vatandaşın alımı gücü de düştü. Fiyatlara gelen zamlar vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Süt fiyatları, peynir fiyatları, ayçiçek yağı fiyatları, deterjan fiyatları gibi temel gıda ürünlerine gelen zamları tek tek fotoğraflayan vatandaşlar, duruma sitem ederken artık gelen zamlardan etiketlerin değişim hızına yetişilmiyor.
Zamlar artık aylık veya 15 günlük olarak değil günlük olarak market etiketlerine yansırken kahvaltılık ürünlerine gelen zamlar sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan fiyat etiketlerinde sucuk, peynir, yağ fiyatlarının zamlandığı görülüyor. Son gelen zamlarla fiyatı değişen bazı kahvaltılık ürünler şöyle:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı