Son Dakika

Gözler TCMB'de! Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman saat kaçta?

Artan dolar kurunun ardından piyasaların gözleri Merkez Bankası'na çevrildi. Merkez Bankası ekim ayı PPK toplantısına günler kaldı. Peki, Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman saat kaçta?

EKONOMİ 19.10.2021, 17:35
85
Gözler TCMB'de! Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman saat kaçta?
Son günlerde rekoruna rekor katan dolar kuru ve altın fiyatları piyasaları allak bullak etti. Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın ekim ayı PPK toplantısına çevrildi. Merkez Bankası toplantıda alacağı faiz kararı piyasaları doğrudan etkileyeceği için vatandaşlar Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman saat kaçta? diye sorguluyor. İşte detaylar... 
Merkez Bankası'nın vereceği kararla dolar kuru ve altın fiyatları yeniden şekillenecek. Piyasalar açısından önemli olan PPK toplantısına ise günler kaldı. Ekonomistler ve uzmanlar Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde piyasa değerlendirmelerde bulunup uyarılarda bulunuyor. 
Peki, Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak. Merkez Bankası Para Politikası toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü yapılacak. Toplantının hemen ardından faiz kararı da duyurulacak. Merkez Bankası PPK toplantısı faiz kararı saat 14.00'te açıklanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı