Göztepe, Zanka ve Hosseini ile ilgileniyor!

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Mathias Zanka ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Majid Hosseini’yi stoper transferi için gündemine aldı.

SPOR 29.05.2021, 22:00
12
Göztepe, Zanka ve Hosseini ile ilgileniyor!
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi planlayan Göztepe, stoper bölgesi için iki oyuncuyu listesine aldı.
DHA’nın haberine göre; Alpaslan ile Titi'nin takımdan ayrılmasıyla defansa mutlaka takviye yapacak olan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçeli Zanka ve Trabzonspor'la yollarını resmen ayıran Hosseini ile temaslara başladı. Fenerbahçe ile sözleşmesi süren Danimarkalı stoper için nabız yoklayan kurmayların, İranlı Hosseini'nin de menajeriyle görüşme yaptığı ifade edildi.

Herhangi bir takım ile sözleşmesi bulunmayan ve bonservisi elinde olan 24 yaşındaki Hosseini'nin, kariyerine Spor Toto Süper Lig'de devam etmeye sıcak baktığı ve yeni sezonda sarı-kırmızılıların formasını giyebileceği bildirildi.

Fenerbahçe'nin ise 2 sezon önce kadrosuna dâhil edip önce Fortuna Düsseldorf'a; ardından da Kopenhag'a kiraladığı Zanka'yı elden çıkarmayı düşündüğü iddia edildi. Ayrıca bilindiği üzere Zanka, Euro 2020'de yer alacak olan Danimarka'nın aday kadrosuna dâhil edilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı