GS haberi: Böyle çöküş görülmedi! Süper Lig'in sonuncusuna gidiyor

GS haberi! Sezon başında Fatih Terim'in ısrarıyle alınan Olimpiu Morutan beklenen performansı bir türlü veremedi. Torrent ise Morutan'ı gönderiyor. Süper Lig'in sonuncusu Morutan'a talip oldu.

SPOR 16.01.2022, 14:30
5
GS haberi: Böyle çöküş görülmedi! Süper Lig'in sonuncusuna gidiyor
GS haberi! Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. sezon başı Fatih Terim'in ısrarlarıyla alınan Olimpiu Morutan beklenen performansı bir türlü veremedi. 3,5 milyon Euro karşılığında transfer edilen genç kanat oyuncusunun takıma ısınamadığı ve hala tecrübe eksikliğinin olduğu belirtildi.
Galatasaray'ın yeni hocası Domenec Torrent göreve başlar başlamaz Morutan'ı kadroda düşünmediğini ve tecrübe kazanması için yönetime kiralık olarak gitmesi gerektiğini ifade etti. Bu hamleden sonra Süper Lig'in sonuncusu Yeni Malatyaspor Morutan'a talip oldu.
G.Saray yönetimi Torrent'in bu hamlesine sıcak bakıyor. Morutan'ın yarım sezon boyunca 11 oynayıp tecrübe kazanması, önümüzdeki sezon için daha faydalı olacağına inanan teknik ekip, genç oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde Yeni Malatyaspor'a resmen kiralanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı