G.Saray'a süper Sambacı: Taraftarlar 'kaçmasın' diyor!

G.Saray'a süper Sambacı geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacak olan Cimbom, orta saha için Alex'in transferi için gün sayıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar Brezilyalı için 'kaçmasın' diyor.

SPOR 28.05.2021, 09:55
11
G.Saray'a süper Sambacı: Taraftarlar 'kaçmasın' diyor!
G.Saray transfer haberleri! Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Alex Teixeira, ülkesinin takımları Gremio ve Cortinthians ile anlaşamadı. Shakhtar'dan 2016 yılında 50 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin'in Suning takımına transfer olan ve şu anda boşta kalan Brezilyalı orta saha, Avrupa liglerden birisinde forma giymeyi planlıyor.
Fotomaç'ta yer alan habere göre ülkesinde transfer sezonu kapanan süper Sambacı'nın Galatasaray'la centilmenlik anlaşması imzaladığı iddia edilmişti. İkili arasındaki anlaşmanın 31 Mayıs itibarıyla dolacağı ifade edildi. Eğer bu süre içinde sarıkırmızılılar, Alex ile sözleşme imzalayamazsa 31 yaşındaki oyuncunun farklı bir takıma imza atabileceği belirtildi.
Galatasaray'a gelmesi halinde bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Alex de Souza etkisi oluşturacağı belirtilen tecrübeli futbolcu için şimdi gözler, on numara arayan Mustafa Cengiz yönetimine çevrildi.
Haberde Alex Teixeira'nın 10 numara, sol kanat ve forvette oynayabilmesi G.Saray açısından avantaj olduğu belirtilirken taraftarlar, Brezilyalı oyuncunun kaçırılmamasını istiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı