G.Saray'da 11,2 milyon euroluk plan!

G.Saray'da yönetim yeni sezon öncesi Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne ile yolları ayırmayı hedefliyor. Cimbom böylelikle 11,2 milyon euroyu kasasında tutacak.

SPOR 27.05.2021, 14:40
11
G.Saray'da 11,2 milyon euroluk plan!
G.Saray yeni sezon öncesi yüksek maliyetli oyuncuların sayısını azaltmayı hedefliyor. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Galatasaray ilk olarak Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne ile yolları ayırmayı hedfliyor. Cimbom bu üç oyuncu primler dışında toplam 11.2 milyon euro ödüyor.
Galatasaray'ın golcüsü Falcao için MLS'ten talipler çıkarken sarı-kırmızılı kulübe ulaşan henüz resmi teklif bulunmuyor. MLS'ten Inter Miami, Portland Timbers ve DC United takımlarının Falcao ile ilgilendiği biliniyor.
Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan ve tedavisinin ardından da şans bulamayan Sofiane Feghouli için Yunan temsilcisi Olimpiakos başta olmak üzere birkaç Avrupa ekibi beklemede. Sarı-kırmızılı ekip Cezayirli yıldızdan 1.5 - 2 milyon euro bandında bir bonservis beklentisi var.
Ara transfer döneminde West Bromwich Albion'a kiralanan ve küme düşen İngiliz ekibindeki performansıyla dikkat çeken Mbaye Diagne için de teklifler bekleniyor. Galatasaray, Senegalli golcüden en az 5 milyon euro'luk bonservis geliri bekliyor.
Galatasaray bu üç oyuncuyla yolları ayırıp maaş bütçesinde 11.2 milyon euro'luk yer açmayı planlıyor. Bonservisten elde etmek istenilen miktarla birlikte bütçede toplam 18 milyon euro'luk yer açmak hedefleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı