G.Saray'ın hocası Okan Buruk, Giresunspor maçı sonrası çıldırdı

G.Saray'ın hocası Okan Buruk, Giresunspor maçı sonrası çılgına döndü. Buruk, hakemi sert sözlerle eleştirerek "Çok yanlış kararlar verdi. " dedi.

SPOR 14.08.2022, 07:55
3
G.Saray'ın hocası Okan Buruk, Giresunspor maçı sonrası çıldırdı
G.Saray'ın hocası Okan Buruk, Giresunspor'a yenildikleri 1-0'lık maçın ardından çıldırdı. Buruk, hakemi kararlarından dolayı sert bir dille eleştirdi.

"G.Saray karşısında olan bir hakem vardı." diye konuşan Buruk, "Çok yanlış kararlar verdi. Bu seviyenin altında bir yönetim vardı ama Giresunspor hak etti. Onları tebrik ediyorum" dedi.

Yeni bir takım olduklarını dile getiren G.Saray'ın hocası, "Yeni oluşan bir takımız. Birçok mevkide değişiklik oldu. Nelsson, Boey, Van Aanholt ve Kerem dışında herkes yeni geldi. Eksiklerimizi düzeltmek için yeni hamleler yapabiliriz ama takımın birbirine alışması için de süre gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ligin henüz başında olduklarını söyleyen Buruk, "Çok uzun bir maraton var, bir maç kaybettik. Biz yine şampiyonluk yarışının içinde olacağız. Bugün bir istemediğimiz bir sonuç oldu ama bundan sonra bunu telafi edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı