G.Saray'ın muhtemel hocası Marco Rose hakkında çarpıcı açıklamalar

G.Saray'ın muhtemel hocası Marco Rose hakkında spor yorumcusu Ali Ece, "Rose gelince hemen bir şampiyonluk bekleme." dedi.

SPOR 17.06.2022, 13:10
2
G.Saray'ın muhtemel hocası Marco Rose hakkında çarpıcı açıklamalar
G.Saray'ın muhtemel hoca adayı Marco Rose hakkında VOLE'de Ali Ece ve Ilgaz Çınar, dikkat çeken yorumlarda bulundu.
"Marco Rose, Salzburg zamanından beri geliştiren bir teknik direktör. Oyuncu da geliştiren bir teknik direktör." diyen Ilgaz Çınar, "Bu kültürden gelen bir hoca. Galatasaray'ın hiç düşünülmeyen gençlerini bile geliştirmeye çalışacaktır. Marco Rose gelirse tabii ki şampiyonluğa oynayacaktır ama geçiş süreci olarak 1 yıl isteyecektir." diye konuştu.

"Marco Rose gelince hemen bir şampiyonluk bekleme." diyen Ali Ece ise şu ifadeleri kullandı:

"İlk takımı geliştirmesini bekle. İkinci sezon şampiyon olma şansın gerçekten yüksek olur. Rose, 90 dakika yoğun hücum pres yapar. Hata da yapsa sürekli o top geriden çıkacak. Onları çok iyi çalıştırıyor. Kısa vadede Okan Buruk'un başarılı olma ihtimali, Marco Rose'nin başarılı olma ihtimalinden daha fazla. Ama Dursun Özbek yönetimi, Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk istiyorlarsa Okan Buruk'un daha sağlam tercih olabileceğini düşünüyorum.
G.Saray iki tane merkez orta saha oyuncusu almazsa şampiyon olma ihtimali yok. Xeka konuşuluyor, evet iyi bir opsiyon. Ama bir tane de topu yönlendirmede sahaya ağırlığını koyacak Gedson tarzı oyuncu gerekiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı