Guardiola'dan Haaland değerlendirmesi: Messi seviyesinde değil

Manchester City'nin patronu, Premier Lig'e iki golle başlayan genç yıldızın geliştirmesi gereken özelliklerinin olduğunu hatırlattı.

SPOR 12.08.2022, 19:05
2
Guardiola'dan Haaland değerlendirmesi: Messi seviyesinde değil
Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Premier Lig serüvenine iki golle başlayan Erling Haaland'ın geliştirmesi gereken özellikleri olduğunu söyledi. Lionel Messi'nin Norveçli oyuncunun yaşındayken eksiksiz bir futbolcu olduğunu vurgulayan Guardiola, Haaland'ın tüm genç oyuncular gibi kendisini geliştirmesi gerektiğini belirtti.
Ne söylendi?
"Erling'in tıpkı Julian Alvarez, Phil Foden ve Cole Palmer gibi geliştirmesi gereken birçok özelliği var. Daha iyi bir oyuncu olup istediği seviyeye çıkabilir. Futbolu çok seviyor. 21-22 yaşında eksiksiz bir oyuncu hiç görmedim. Belki Messi bir istisna olabilir. Her zaman gelişmek zorundasınız. Bu sezon Haaland'ı gelecek sezona daha iyi bir futbolcu olarak girmesi için hazırlayacağız. İnanılmaz bir içgüdüsü var ama kendisini her duruma adapte edebilmesi gerekiyor ve biz antrenörler de ona bu konuda yardım etmek için buradayız" Transferler sürüyor
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Manchester City, Anderlecht'in İspanyol sol bek oyuncusu Sergio Gomez'i 13 milyon sterlin karşılığında kadrosuna katmaya yakın. Barcelona altyapısında yetiştikten sonra Dortmund'a transfer olan Gomez yıllar önce Phil Foden'ın en iyi oyuncu seçildiği U17 Dünya Kupası'nın en iyi ikinci oyuncusu seçilmişti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı