Gübre fiyatları için yeni indirim! GÜBRETAŞ'tan gübre fiyatı kararı

Dolar kurunun düşmesi sonrası beklenen gübre fiyatları indirimine bir yenisi daha eklendi. Gübretaş gübre fiyatı için karar aldı. Şirket bazı gübre fiyatlarında yüzde 20 oranında indirime gitti.

EKONOMİ 24.12.2021, 12:40
22
Gübre fiyatları için yeni indirim! GÜBRETAŞ'tan gübre fiyatı kararı
Dolar kurunun düşmesinin ardından gübre fiyatları için beklenen indirim kararları yavaş yavaş gelmeye devam ediyor. Gübretaş gübre fiyatları için indirime gitti. Şirketten yapılan açıklamada, gübre fiyatlarında indirim yavaş salınımlı gübreler ile damla sulama ve yaprak gübrelerinde uygulanacak.
GÜBRETAŞ, gübre fiyatları için indirim yaptığını açıkladı. Bitki beslemede önemli yer tutan yavaş salınımlı gübreler ile damla sulama ve yaprak gübrelerinde ilkbahar sezonu öncesi ortalama yüzde 20 indirim uygulandı.
Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı gübre fiyatları indirimi için yaptığı açıklamada, “Sınırlı tarım alanlarından daha fazla ürün elde etmek için verim ve kaliteyi arttırmak gerekiyor. Bunu başardığımızda ülkemizin gıda ihtiyacını fazlasıyla karşılarken, aynı zamanda çiftçilerimizin tarımdan elde ettikleri gelirin de yükselmesine katkı sağlanmış olacaktır. Bu vesileyle ilkbahar sezonu öncesi damla sulama ve yaprak gübreleri ile yavaş salınımlı ürünlerde yapılan indirimin yüksek verim için katkı sağlamasını temenni ediyor, üreticilerimize yeni sezonda bereket dolu hasatlar diliyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı