Haaland yarışı kızışıyor

Borussia Dortmund'un Norveçli golcüsünü transfer etmek isteyen Avrupa devleri birbirleriyle yarışıyor.

SPOR 21.01.2022, 17:20
4
Haaland yarışı kızışıyor
Avrupa devleri Alman ekibi Borussia Dortmund'ta her hafta attığı gollerle gündeme gelen Norveçli santrafor Erling Haaland'ı transfer edebilmek için kıyasıya bir yarışa tutuştu.
Manchester City , Real Madrid , Barcelona , Manchester United ve Paris Saint Germain'in transfer etmek istediği Norveçli yıldız için Avrupa Basını'nda her hafta yeni bir haber çıkıyor.

ESPN'in haberine göre Manchester United Haaland yarışından çekilirken genç yıldızın yeni adresi için en kuvvetli ihtimalin Real Madrid olduğu vurgulandı. Ekonomik sıkıntıları sebebiyle transfer yarışında geri kalan Barcelona'nın da bu trasnferi gerçekleştirmesinin zor olduğu düşünülüyor.

Real Madrid'in transferdeki en ciddi rakibi ise yıldız golcünün babasının da formasını giydiği Manchester City. İngiliz ekibinin bu transfer için kesenin ağzını açması bekleniyor. Dortmund formasıyla çıktığı 78 maçta 79 gol atan Norveçli yıldızın yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği transfer piyasasının en önemli gündemi olmaya devam edecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı