Habertürk' 'satılıyor' mu? O iddialara açıklama geldi

Habertürk, Ciner Yayın Holding'e ait kanalların satışa çıkarıldığı iddialarını, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı.

GÜNDEM 29.05.2023, 22:35
2
Habertürk' 'satılıyor' mu? O iddialara açıklama geldi
Sosyal medya üzerinde gazeteci Ali Çağatay tarafından yapılan bir iddiaya göre, Türkiye'nin önde gelen medya gruplarından Ciner Medya'nın satış için görüşmeler yaptığı ve Ciner'e ait olan kanalların, yani Habertürk, Show TV, Bloomberg HT ve diğer medya organlarının el değiştireceği iddia edildi. Bu iddiaya yanıt olarak, Habertürk resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak söz konusu iddianın asılsız olduğunu ve gerçek dışı olduğunu belirtti.

Habertürk'ün yaptığı açıklamada, "Asılsız ve gerçek dışı iddia: Bir sosyal medya hesabından paylaşılan Ciner Yayın Holding'e ait Habertürk, Show TV, Bloomberg HT kanallarının bazı gruplarla satışı için masada olduğu şeklindeki iddia asılsızdır. Gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama ile Habertürk, Ciner Medya'nın satışıyla ilgili yapılan iddiaların doğru olmadığını vurgulayarak, kamuoyunu bilgilendirdi. Medya sektöründe yaşanan değişiklikler ve satış haberleri genellikle büyük ilgi çekmektedir. Ancak, Habertürk'ün yalanlama açıklamasıyla birlikte bu iddiaların temelsiz olduğu belirtilmiştir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı